Interfunerarias, funerària a Barcelona

Pots confiar-nos aquest moment,
nosaltres ens encarreguem.

Una defunció ja és prou dura com perquè a més hagis d’ocupar-te de tot.

A Interfunerarias t’ajudem i acompanyem durant el transcurs del procediment funerari.

Per això, contacta amb la nostra oficina funerària a Barcelona i et resoldrem els teus dubtes i t’aportarem solucions alternatives perquè prenguis les decisions necessàries.

Serveis funeraris a Barcelona

Som una solució funerària integral a Barcelona. Ens encarreguem de tot el que puguis necessitar.

Ens ocupem de gestionar i realitzar serveis tant d’enterrament com d’incineració.

Comptem amb la millor infraestructura per realitzar trasllats a qualsevol part d’Espanya i del món.

Servei de floristeria amb atenció telefònica 24 hores. Realitzem els encarreguem en el moment.

Comptem amb experts en matèria de burocràcia en la defunció que t’ajudaran amb els tràmits burocràtics funeraris.

La nostra màxima és aconseguir que es compleixin els desitjos del difunt i de la família en tot moment.

Continuem a prop teu

La nostra feina no acaba amb el servei funerari.

Atenem totes les qüestions que puguin sorgir un cop conclòs el sepeli.

Oficina funerària a Barcelona

oficina funeraria en Barcelona

A Barcelona capital comptem actualment amb una oficina funerària a prop de l’Hospital Clínic de Barcelona.

Preguntes freqüents

Resol tots els teus dubtes abans del servei funerari.

Amb calma. Estem a la teva disposició per atendre quantes consultes necessitis fer. Sense compromís i sense pressa.

El preu final d’ un servei funerari dins de Barcelona el determina la família, bé quan contracta una assegurança de decessos, bé quan es produeix la mort sense haver subscrit cap tipus de pòlissa i contracta directament amb la funerària.

En el moment de la mort, els familiars contacten amb l’empresa funerària barcelonina i, partint de l’estrictament necessari i per tant el més econòmic, poden anar afegint elements addicionals que determinaran el preu final del servei funerari.

El model de fèretre, el lloc que es triï per enterrar o incinerar, les flors, les cerimònies de comiat i molts altres serveis addicionals, són exemples d’elements que fan que el preu variï.

Si la mort s’ha produït fora d’un hospital o d’un centre que disposi de servei mèdic, el primer que has de fer és trucar al 112 perquè puguin certificar la defunció.

A continuació, contacta amb l’alguna de les nostres funeràries a Barcelona. A través dels seus telèfons gratuïts t’atendrem de forma immediata. Estem a la teva disposició les 24 hores, els 365 dies de l’any.

En un primer contacte, a més del certificat mèdic de defunció, perquè puguem fer-nos càrrec del servei a Barcelona, seran necessaris tant el DNI de la persona morta com de la persona que demana el servei.

És el moment també d’ anar localitzant la pòlissa de l’ assegurat en cas de tenir companyia de decessos, i la documentació del cementiri en cas de voler realitzar la inhumació en alguna unitat d’ enterrament que es tingui en propietat.

Depèn del lloc on es produeixi la mort o de si es té ja en propietat alguna unitat d’ enterrament. En algunes localitats la compra d’un nínxol o d’una sepultura, supera amb escreix el preu de la incineració, però no sempre és així. Les petites poblacions solen tenir preus de compra més assequibles.

Quan es desconeix si el mort tenia algun tipus d’assegurança de decessos, la família s’haurà de fer càrrec del pagament dels serveis funeraris. Un cop hagin transcorregut quinze dies hàbils des de la data de la mort, pot demanar informació en el registre de Contractes d’ Assegurances de cobertura de mort. Si el mort disposava d’ algun tipus d’ assegurança, constarà en aquest registre. En cas positiu, la família haurà de comunicar el decés a la companyia asseguradora perquè es faci càrrec de les despeses o indemnitzacions que tingués en les seves garanties contractades.

Solicita una llamada telefónica

Rellena los siguientes datos y nos pondremos en contacto contigo para ofrecerte una atención personalizada.

Solicita presupuesto sin compromiso

Rellena los siguientes datos y nos pondremos en contacto contigo para ofrecerte una atención personalizada.

Hemos recibido tu solicitud

Gracias por contactar con nosotros. En la mayor brevedad posible uno de nuestros profesionales se pondrá en contacto contigo para asesorarte personalmente.

Hemos recibido tu solicitud

Gracias por contactar con nosotros. En la mayor brevedad posible uno de nuestros profesionales se pondrá en contacto contigo para asesorarte personalmente.