Serveis funeraris a Barcelona

A Interfuneràries Barcelona oferim Serveis funeraris a Barcelona de qualitat amb la finalitat d’ajudar a les famílies de la millor manera possible. A Interfuneràries ajudem a les famílies des de l’any 1885.

La principal preocupació d’Interfuneràries Barcelona és adaptar les pràctiques funeràries a la realitat social del moment actual. De fet, els nostres Serveis funeraris a Barcelona són coneguts per la innovació i el tracte que oferim a les famílies.

Per tot això, a Interfuneràries Barcelona ens preocupem per la ràpida atenció de cada família d’una manera professional i seria com a funerària a Barcelona, de fet, disposem d’instal·lació pròpia per poder realitzar els nostres serveis des del tanatori de Manlleu.

Amb la finalitat de poder garantir una resposta immediata posem a la seva disposició les 24 hores els 365 dies de l’any, ens desplacem on sigui per poder garantir l’assistència personal immediata a cada família a qualsevol punt de la Província i d’aquesta manera assessorar en tots els tràmits funeraris, com podria ser el certificat de defunció.

Funerària a Barcelona

Som una de les principals funeràries a Barcelona i oferim els nostres Serveis funeraris a Barcelona i província.

Funerària a Manresa

Tenim un tanatori a Manresa propi per oferir els millors Serveis funeraris de qualitat i d’aquesta manera ajudar a les famílies per ser la funerària referent de Manresa.

Funerària a Vic

Interfuneràries a Vic ofereix a les famílies un servei de qualitat perquè les famílies que han perdut un ésser estimat estiguin acompanyades i assessorades a cada moment.

Funerària a Santa Coloma de Gramenet

Com a funerària a Santa Coloma de Gramenet oferim uns Serveis funeraris que s’adaptin a les necessitats de cada família.

Funerària a Manlleu

Interfuneràries té una oficina funerària a Manlleu per atendre a les famílies d’aquesta localitat catalana.

Pressupost immediat

Si tens dubtes truca’ns a qualsevol hora.

Per què Interfunerarias?

D’acord amb la Llei 15/1999, de 13 de desembre, les dades que ens facilita seran incorporades a un fitxer propietat de Interfunerarias. Té dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades per correu electrònic a info@interfunerarias.es

© 2019 Interfunerarias - Grup Interfunerarias | Tots els drets reservats