Funerari Barcelona

Funerari Barcelona

Funerari Barcelona

Opiniones:
5/5
Carrer Muntaner, 181 08036 Barcelona
24 horas

La preocupació de Interfunerarias per adaptar les pràctiques funeràries a la realitat social del moment actual, ha fet que la qualitat i la innovació siguin presents en tots els nostres projectes, dissenyant un servei personalitzat basat en les necessitats de cada família.

Atenció 24h

A través del nostre Call Center, estem a la seva disposició les 24 h dels 365 dies de l’any, desplaçant-nos al lloc requerit de la província de Barcelona per garantir l’assistència personal immediata a cada família.

Trasllats nacionals i internacionals

Disposem d’un servei coordinat per cobrir les necessitats tant de trasllats nacionals com internacionals, encarregant-nos de totes les gestions legals necessàries per a aquest tipus de serveis sense descuidar l’atenció que la família necessita en aquests moments.

Respuesta inmmediata

La rapidesa en l’assistència és un component del servei molt valorat per les famílies. Per això, amb la intenció d’assegurar una resposta immediata, Interfunerarias ha dissenyat una xarxa comercial d’ampli abast que garanteix l’atenció a les famílies.

Innovació

La preocupació de Interfunerarias per adaptar les pràctiques funeràries a la realitat social del moment actual, ha fet que la qualitat i la innovació siguin presents en tots els seus projectes.