BARCELONA

Teléfono Tanatorios en Barcelona Área Metropolitana
Grupo Interfunerarias
Grupo Interfunerarias

Un Model de servei que ens fa diferents

La visió i la cultura d´Interfuneràries impulsen a l´empresa i a tot el seu equip a esforçar-se cada dia per millorar i innovar amb la finalitat de poder oferir un servei funerari diferent i únic.

Atenció 24 hores


A través del nostre call center, estem a la seva disposició 24 hores els 365 dies de l'any, ens desplacem a qualsevol punt de catalunya per garantir l´assistència immediata a cada familia.

TRASLLATS NACIONALS I INTERNACIONALS
 

Comptem amb un servei coordinat per cobrir les necessitats tant de trasllats nacionals com internacionals, encarregant-nos de totes les gestions legals necessàries per a aquest tipus de serveis sense descurar l´atenció que la família necessita en aquests moments.

RESPOSTA IMMEDIATA

La rapidesa en l´assistència és un component del servei molt valorat per les famílies. Interfuneràries elabora protocols i organitza una àmplia xarxa d´assistència que garenteix la reposta immediata.

INNOVACIÓ

La preocupació dínterfunèraries per adaptar les pràctiques funeràries a la realitat social del moment actual, ha fet que la qualitat i la innovació estiguin presents en tots els seus projectes.

SITUACIÓ I COM ARRIBAR-HI

Carrer Muntaner, 181
08036 Barcelona
Funerària Barcelona
Com arribar-hi

Realizem Serveis Funeraris a: Barcelonès · Maresme · Baix Llobregat · Garraf · Anoia · Vallès Occidental · Vallès Oriental · Bages · Osona · El Berguedà